Skip to content

SHARP

Sharp Corporation is een Japanse multinational die elektronische producten ontwerpt en produceert, met hoofdkantoor in Sakai-ku, Sakai, Osaka Prefecture. Sinds 2016 is het grotendeels in handen van de in Taiwan gevestigde Foxconn Group. Sharp heeft wereldwijd meer dan 50.000 mensen in dienst.

Sharp

Telsmart

Alles wat we doen is steeds met een enorme focus om levenskwaliteit te verbeteren. Het beste uit je leven halen is wat wij elke dag cultiveren. Mensen leren vallen en weer opstaan, ze leren hoe je groot kan denken, hoe ze kunnen zelfvertrouwen creëren. Hoe ze meer energie kunnen produceren. Wij geloven dat dit cruciaal is om echt het verschil te maken voor jou als klant en om een ‘trusted advisor for life’ relatie met jou te bouwen.

telsmart team

Cyclomedia

Cyclomedia -een internationaal bedrijf- dat 40 jaar bestaat, legt gegevens vast uit de echte wereld en zet deze om in waardevolle inzichten. Dit helpt om de complexiteit van de omgeving te begrijpen.

Cyclomedia

Victus Sales

Victus Sales is een uitdagende werkplek waar plezier, persoonlijke groei en een optimale work-life balance centraal staan. We streven iedere dag opnieuw naar een werkomgeving die niet aanvoelt als werk, maar als thuiskomen.

victus sales carnaval

Setle

oplossing om verbouwen transparanter te maken. Duurzaam verbouwen zonder zorgen en binnen budget. Dat is waar Setle voor staat. Setle is gestart in 2020 en heeft KBC als grote investeerder.

Setle

Businesslab

Wij helpen eenmanszaken of zaakvoerders van kleine bv’s de financiële zekerheid en onafhankelijkheid te verwerven waarvan vele zelfstandigen dromen, maar weinigen echt behalen.

Businesslab